Sunday, November 28, 2010

Hureey dapat No. fon LISA




MAMAT2 dapat no LISA beb...hahaha..MAMAT1 dengki...

MAMAT1:  Weehh serius lar kau dapat no. fon LISA (dengan penuh perasaan).
MAMAT2:  Haah, nape kau dengki kew? haha
MAMAT1:  Camne kau boleh dapat no dia. tipulah kau...
MAMAT2:  ada ar..lantak kau lah kau nak pecaye ke tak..yang penting aku dah dapat no dia..hahaha
MAMAT1:  weh dia pakai Maxis ke Celcom??..
MAMAT2:  dia pakai Celcom (dengan riaknya)...
MAMAT1:   weh! ko tak try call dia kew...mesej kew..
MAMAT2:   Kauu ni pahal beria-ria sangat ni...tak yah nak menyibuklah..kau tahu tak LISA mana        ni..
MAMAT1:  LISA SURIHANI ke??
MAMAT2:  weh mangkok ayun..ni lisa budak kolej kat sane tulah..
MAMAT1:  Lol..aku ingat ko dapat no fon LISA SURIHANI, heroin lagenda budak setan tu..p jahanam lah kauu...
MAMAT2:  Hekelehh..Kau yang beria dari tadi nak tahu...tulah lain kali beri salam ar  dulu..bukan terus main serang orang..padan muka hang...mentang-mentang duduk syok layan LAGENDA BUDAK SETAN semalam, dah tak pasal angau...
MAMAT1:  hehehe...syok dowh layan LBS...tapi sayang part dia setengah cerita je..hilang semangat nak sambung sampai habis..hehehe
MAMAT2:  tau takpe..dah ar pergi stadi tu..esok last paper...dah tu kau nak tak no fon LISA tu..(dalam nada perli)..kui3
MAMAT1:  kau simpan jelah..tengok nanti aku akan dapatkan no LISA SURIHANI yang betul.jangan nak menyibuk lar..
MAMAT2:   fanatic giler kau dgn LISA...dah stadi-stadi tu...


Cherita Rekaan semata-mata...hahaha



4 comments:

  1. huhuh...chereka=cherita rekaan..kui3

    ReplyDelete
  2. hahaha...siot!

    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/honeymoon-ngan-iqbal.html

    ReplyDelete